Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe od szynki pokroić na steki i rozbić jak kotlety.Posypać przyprawą do gyrosa i obtoczyć w mące.Na rozgrzanym na patelni oleju usmażyć steki z obu stron.Podlać odrobiną bulionu i dusić do miękkości.Miękkie steki wyłożyć na talerz a do sosu dodać musztardę wymieszaną z majonezem.Chwilkę podgrzewać.Można dodać posiekany koperek.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    MNIAM MNIAM!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podobnie robię piersi z kurczaka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    patrzac na zdjecie na mysl pzychodzi slowo- zjadlbym
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny pomysł na obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    cos dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !