Sposób przygotowania

Udka myjemy, dajemy do miski, następnie dokładnie nacieramy je przyprawami oraz czosnkiem przepuszczonym przez praskę, Odkładamy na kilka godzin do lodówki aby mięso się zamarynowało, do naczynia żaroodpornego dajemy olej nakładamy udka, przykrywamy folia aluminiową oraz pieczemy w piekarniku 60 minut w 190 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    i jakie przyprawione:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie obiadki
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    chrupiące udka lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Lubię obiady, które robią się same :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    dobrze przyprawione
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    takimi lubimy się zajadać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczne mięsko
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    wyglądają rewelacyjnie pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !