Sposób przygotowania

MASŁO STOPIĆ . MLEKO PODGRZAĆ I ROZPUŚCIĆ W NIM DROŻDŻE . MAKE MASŁO I MLEKO Z DROŻDŻAMI ORAZ CUKIER RUM I PRZYPRAWY DO PIERNIKA WYMIESZAĆ DOKŁADNIE WYROBIĆ CIASTO .ODSTAWIĆ AŻ WYROŚNIE.BLACHĘ POSMAROWAĆ MARGARYNĄ .SPÓD WYLEPIĆ POŁOWĄ CIASTA NA TO POSYPAĆ POKROJONE ORZECHY I PRZYKRYĆ RESZTĄ CIASTA .PLACEK PIEC OK 30 MINUT W TEMP 180*C .PO OSTUDZENIU POSYPAĆ CUKREM PUDREM.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo fajny. Z chęcią bym spróbowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    skusiłabym się
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !