Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę obieramy. Pieczarki kroimy w plasterki, cebulę w piórka. Na patelni z odrobiną oleju podsmażamy cebulę wraz z pieczarkami. Następnie wrzucamy mięso mielone i chwilę podsmażamy. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą, na dno wykładamy podsmażone mięso z cebulą i pieczarkami. Następnie posypujemy startym żółtym serem. Wierzch polewamy obficie keczupem. Zapiekamy około 30 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Lubię takie zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Właśnie mam ochotę na coś takiego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !