Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Na stolnice wysypujemy mąkę, cukier, sodę, dodajemy żółtka śmietanę oraz miód i margarynę. Z podanych składników nagniatamy szybko ciasto. Gotowe gładkie ciasto umieszczamy na talerzyku i wkładamy do lodówki na ok 2 godziny. W tym czasie przygotowujemy masę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pamietam to ciasto z dziecinstwa! istna rozkosz!!
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jestem ciekawa jak smakuje, bo wygląda wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Pyszne to ciasto ,widać na pierwszy rzut oka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    kuszący
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    aż ślinka cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super, warty spróbowania
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne, polecam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda idealnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    można go jeść oczami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    przepiękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pycha, co za precyzja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda przepysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !