Sposób przygotowania

Pomidory umyć .ściąć wierzczy ,wydrążyć środki.Twaróg wymieszać ze śmietaną,Dodać startą na tarce rzodkiewkę ,drobno posiekany szczypiorek.Przyprawić solą i pieprzem.Ja czasami dodaję przyprawę tzatziki.Tak przygotowanym twarożkiem wypełnić pomidory i przykryć wcześniej ściętymi wierzchami.świetnie smakują jako dodatek do grilowanych mięs

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    no niezly jako dodatek do mies ale i riwniez jako przekaska na impreze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wygladają bardzo ładnie i apetycznie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm super! :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    piękne!
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    dawno nie jadłam, a kiedyś robiłam:)
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    ślicznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pieknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja

    fajne pomidorki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !