Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i zetrzeć na tarce jarzynowej.Przesmażyć na oleju.Cebule obrać i pokroić w kostkę.Jak płyn z grzybów odparuje dodać cebule i przyprawić solą, pieprzem oraz dodać paprykę.Lekko poddusić.Dodać musztardę i śmietanę.Wszystko wymieszać i dodać na końcu posiekany koperek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo smaczne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z takimi dodatkami muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny sosik.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pychota bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !