Sposób przygotowania

Marchew i cebulę obrać i pokroić w kostkę. W głębokim rondlu rozgrzać masło i poddusić na nim pokrojone warzywa ( ok 10 minut)Po tym czasie zalać bulionem i gotować ok 20 min. Następnie dodać opłukany ryż i gotować do miękkości.Posolić ,dodać cukru do smaku , zmiksować wszystko na krem , podawać gorący z grzankami najlepiej czosnkowymi.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dietetycznie i smacznie i jaki ładny, kremowy kolor zupy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to coś dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    kolor ma ładny ,lubię takie zupy kremowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię takie kremowe zupki,są pyszne i delikatne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda na bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam takie kremiki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !