Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Koperek nalezy dokłądnie umyć, wysuszyć i bardzo drobno posiekać. Rybę myjemy, patroszymy i usuwamy łuski. Odcinamy głowę (mozna ją zużyć do zupy). Czosnek kroimy w cienkie plasterki. Do środka każdej ryby wkładamy po jednym pokrojonym ząbku czosnku i połowę kopru. Lekko skrapiamy pstrągi cytryną w środku i na zewnątrz. Jajko rozbijamy z odrobina soli i pieprzu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajny:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Zjadłabym go ale grillowanego, panierka ma dużo tłuszczu....
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wspaniała rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra ryba.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sara11

    lubie rybke;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !