Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szparagi gotujemy w lekko słonej wodzie, aby pozostały lekko twarde. Hartujemy zimną wodą. Odcinamy główki z łodyżką na wysokości około 4-5 cm. Grubsze łodyżki kroimy na 1 cm kawałki. Sałatę i listki szpinaku dokładnie płuczemy, osączamy z nadmiaru wody. Ogórka myjemy, obieramy ze skórki. Obieraczką do warzyw ścinamy cienkie paseczki, dodajemy do poszarpanej sałaty zmieszanej ze szpinakiem, mieszamy.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda super! Gratuluję niebanalnego pomysłu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pieknie sie prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    normalnie same żelazo :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale super pomysł! I jak kolorowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !