Sposób przygotowania

Truskawki opłukać zimną wodą. Usunąć szypułki. Wkładamy truskawki do blendera lub rozdrabniacza. Zasypujemy cukrem i miksujemy zawartość na pulpę.
Następnie masę przelewamy do foremek. Wkładamy do zamrażalnika co najmniej na 3 godziny lub dłużej. Najlepiej jednak na całą noc!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    dzieki za dobry przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina19

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    A ja amiętnie szukam foremek do lo0dów i nie mogę nigdzie ich dostac. A tych w Lidlu już dawno nie ma :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !