Sposób przygotowania

Wątróbki oczyszczamy dajemy do miski . Cebule obieramy i kroimy w piórka dodajemy do wątróbki . Bakłażana myjemy kroimy w długie paski i solimy .Odstawiamy na 10 min płuczemy odsączamy i dodajemy do wątróbki . Posypujemy wszystko mąką ok 1 łyzka i mieszamy . Taką mieszaninę dajemy na patelnie na rozgrzane masło . smażymy . Po ok 5 min gdy wątróbka jest rumiana podlewamy trochę wodą i dusimy . Pod koniec doprawiamy przyprawą w płynie solą i pieprzem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Wątróbka i bakłażany super połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    oooo fajne danie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !