Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w kostkę . Czosnek wyciskamy przez praskę dodajemy do pokrojonego mięsa. Dodajemy sól czosnkowa ,oliwę ,sos sojowy mieszamy wszystko ręką i odstawiamy do lodówki na ok 1 godzinę . Następnie wszystko smażymy w brytwance. Gdy mięsko się zarumieni podlewamy wodą i dodajemy kostkę wołową . Dusimy jeszcze do miękkości mięsa. Zaciągamy mąką .Zagotowujemy

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Robię podobnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    extra gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !