Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Dokładnie umyć botwinę,a następnie bardzo drobno ją posiekać. Wrzucić do garnka i dusić około 10 minut na łyżce masła. Uduszoną odstawić do wystygnięcia


Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    oryginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    takich jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny pomysł z tą botwinką. Ciekawy jestem bardzo smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawe nie jadłam takich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawy przepis nigdy takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny pomysł na pierogi..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale ciekawy farsz
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pierwsze spotkanie ztakimi pierogami
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię pierogi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie pierogi to dla mnie nowość, ciekawe jak smakują?
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe nadzienie niedługo wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    nie jadłam takich, z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !