Sposób przygotowania

1.pieczarki obrać (oddzielić kapelusze)
2.szpinak przelać gorącą wodą i drobno pokroić
3.na patelni rozgrzać tłuszcz ( małą ilość)
4.dodać pieczarki - smażyć, cały czas mieszkając
5.gdy trochę zmiękną, polać je przyprawą w płynie oraz posypać curry - przesmażyć
6.dodać szpinak
UWAGA! grzyby powinny na patelni wydawać piszczące dźwięki, wtedy będą chrupiące. Należy je smażyć na bardzo niewielkiej ilości tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    faktycznie...muszę wypróbować kiedyś połączenie szpinak-grzyby :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warte wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !