Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Oczyszczone, i po porcjowane filety rozkładamy na desce. Szpinak( 1/4 porcji zostawiamy do sosu) miksujemy wraz serem, masłem, roztartym czosnkiem, podsmażoną cebulką. Doprawiamy solą i pierzem. Przygotowane nadzienie wykładamy na filety i zwijamy w rulony- w razie potrzeby spinając wykałaczką. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    niestety usunęło mi sie zdjęcie gotowego dania, ale naprawdę polecam:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    zielony zawrot glowy! fajny pomysl na obiad!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    od czytania przepisu robię się głodna :), świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    jak smakowicie zielono:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    jakie zielone danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno pyszne, uwielbiam szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !