Sposób przygotowania

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    jagnięcina w takiej marynacie musi dobrze smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra extra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapowiada się pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre mięsko z tej marynaty będzie..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przydatny przepis, lubię jagnięcinę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !