Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Dynię myjemy, usuwamy pestki wraz z włóknistym środkiem, obieramy ze skóry i kroimy na dość spore kawałki. Jabłko obieramy i kroimy w grubą kostkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ciekawa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    musi być smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smakowita zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    uwielbiam z curry ale z jabłkiem jeszcze nie jadłam muszę koniecznie wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takiej zupki nie jadłam,wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    taka jak lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    robie podobnie :) jest pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    taka zupa jesienią to skarb-jest pyszna i rozgrzewa
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam takie zupki z dyni - palce lizać!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajny kremik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !