Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor.Dodać umyte i pokrojone w plaserki pieczarki oraz pokrojoną w makaronik paprykę.Dusić na wolnym ogniu do miękkości.Mąkę dokładnie wymieszać ze śmietaną dodać do grzybów i gotować do miękkości.doprawić do smaku.Posypac pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    muszą być pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł na pyszną kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !