Sposób przygotowania

Margarynę siekamy z mąką, następnie dodajemy cukier i całość wyrabiamy. Wyrobione ciasto dzielimy na dwie części. Do wysmarowanej tortownicy wykładamy połowę ciasta. Na ciasto wykładamy poszatkowane drobno jabłka i posypujemy je delikatnie cukrem. przykrywamy drugą połową ciasta. Wkładamy do piekarnika i pieczemy w temp. 220* około 45 minut. Kedy ciasto ostygnie posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie ,pycha
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    często takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    MOje ulubione ciasto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !