Sposób przygotowania

MARGARYNĘ UTRZEĆ Z CUKREM, DODAJĄC PO JEDNYM ŻÓŁTKU I NA PRZEMIAN PO 1 ŁYŻCE OLEJU, MĄKI WYMIESZANEJ Z PROSZKIEM DO PIECZENIA. NA KONIEC STARANNIE WYMIESZAĆ Z UBITYM BIAŁKIEM. CIASTO PODZIELIĆ NA 4 CZĘŚCI. PIERWSZĄ WYMIESZAĆ Z KAKAO, DRUGĄ Z MAKIEM, TRZECIĄ Z KISIELEM. OSTATNIA ZOSTAJE JASNA. W TORTOWNICY UŁOŻYĆ NIEREGULARNYMI WARSTWAMI WSZYSTKIE 4 WARSTWY CIASTO PIEC W PIEKARNIKU W TEMP 200 ST OK 45-50 MIN

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Kolorowo:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    warte wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ładnie brzmi i wygląda ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyyyszne ciacho!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !