Sposób przygotowania

Skrzydełka posypać pieprzem i solą, po czym obsmażyć na oliwie.
Po obsmażeniu skrzydełka przełożyć do garnka. Na patelni, na której uprzednio obsmażono skrzydełka usmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, a następnie pieczarki. Na koniec dodać sok z cytryny i śmietanę.
Do skrzydełek dodać masło, wodę, po czym dusić przez 30 minut, w międzyczasie podlewając je kieliszkiem wina.
Skrzydełka ułożyć na talerzu, a następnie przykryć pieczarkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    serdecznie polecam na kolację z lampką wina
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    um... pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ciekawe danie.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !