Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mąki, jaj i mleka zagniatamy ciasto. Formujemy w wałek i kroimy go na plastry grubości około 2cm. Każdy plaster rozwałkowujemy na placek grubości 1mmm i posypujemy mąką żeby sie nie sklejał. Tniemy na paski jak na zdjęciu.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    taki jest najlepszy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    świetna sprawa domowy makaron :)
  • -1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    domowy makaron, przygotowany zgodnie z tym przepisem nada zupełnie inny smak zupie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !