Sposób przygotowania

Kapustę, dymkę i koperek drobno szatkujemy.

Pomidora kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy.

Z łyżki musztardy francuskiej, łyżki oliwy z oliwek, łyżki octu balsamicznego, łyżeczki miodu, 2 łyżek wody oraz przypraw robimy dressing, który następnie mieszamy z poszatkowanymi warzywami.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    fajny kolorek.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajniutka jest z młodej , szkoda ,ze już się zestarzała ale na drugi rok będzie jak znalazł...hihi...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    uwielbiam surówki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    jaka kolorowa, kiedy w końcu będzie wiosna...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !