Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Średnią keksówkę smarujemy tłuszczem i obsypujemy bułką tartą. Cytrynę parzymy wrzątkiem, ścieramy skórkę na tarce o drobnych oczkach, wyciskamy sok. Masło lub margarynę kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy cukier


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    super - bardzo lubię cytrynowe ciasta :)
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Smakowicie wygląda Twoje ciasto.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam taką prostą babkę z cytrynową nutą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z przyjemnością zjadłabym chociaż kawałeczek.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dołaczam do amatorów cytrynowych ciast.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szkoda, że z pieczenia jestem noga
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wyglada pzrepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mega

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !