Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroić na cienkie plastry, a następnie posypać solą, pieprzem i słodką papryką.
Na oliwie podsmażyć plastry ananasa przez około 3 minuty z każdej strony.
Na pozostałym na patelni tłuszczu usmażyć kotlety, a następnie dodać do nich śmietanę i bulion mięsny.
Po około 5 minutach dodać do mięsa plastry ananasa i dusić przez jeszcze 3 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne kotleciki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie połączenia smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !