Sposób przygotowania

Składniki zmiksować. Smażyć cienkie naleśniki.

FARSZ:
1/2 kg ugotowanych udek z kurczaka,
duża cebula,
5 dużych pieczarek,
3 łyżki masła,
sól, pieprz,
4 łyżki bułki tartej.

Mięso drobno pokroić, dodać pokrojoną w kostkę cebulę oraz pieczarki. Podsmażyć na maśle, doprawić do smaku. farsz nakładać na naleśniki, zwijać krokiety. Obtaczać w bułce tartej, podsmażyć.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczny pomysł
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię kurczaka w każdej odsłonie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    u mnie wszyscy w domu uwielbiają takie krokiety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !