Sposób przygotowania

Karczek myjemy i osuszamy. Następnie mielimy maszynką do mięsa. Umytą natkę pietruszki drobno siekamy. Do zmielonego mięsa dajemy jajka, posiekaną pietruszkę oraz przyprawy. Wyrabiamy na jednolitą masę. Z powstałej masy formujemy kulki i każdą zawijamy w folię aluminiową. Pieczemy na rozgrzanym grillu 20 min. 10 min. z jednej strony i 10 min. z drugiej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam karczuś z grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne mięso
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich kulek nie robiłam:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawy pomysł na grila

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !