Sposób przygotowania

Śledzie namoczyłam w wodzie. Pieczarki obrałam, pokroiłam w kostkę i podsmażyłam na maśle. Jajka obrałam i pokroiłam w kostkę, to samo uczyniłam z cebulą. Ogórka poszatkowałam. Śledzia odsączyłam i pokroiłam na małe kawałki. Gdy pieczarki wystygły połączyłam je z jajkami, ogórkiem, cebulą, śledziem i kukurydzą, Doprawiłam do smaku. Dodałam majonez i dobrze wymieszałam.
Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Z podsmażonymi pieczarkami jeszcze nie robiłam sałatki śledziowej.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !