Sposób przygotowania

Kapelusze oczyścic. Od strony blaszek posypać solą i pieprzem. Z mleka, mąki i jaja przygotować gęste ciasto naleśnikowe. Dodać do niego majeranek i dokładnie wymieszać. Obtaczać każdy kapelusz w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Jesli chcemy to kapelusze mozemy przekroic na pół lub na ćwiartki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    w cieście naleśnikowym jeszce nie próbowałam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    niestety w moich stronach ciężko o kanie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    zjadłbym:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne uwielbiam kanie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przysmak mojego brata.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !