Sposób przygotowania

Marchewki i pietruszki obrać, pokroić w półplasterki. Kalafior podzielić na różyczki. Fasolkę oczyścić, odciąć końcówki, pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie warzywa wymieszać i umieścić w garnku do gotowania na parze. Posypać solą i pieprzem. Gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię takie dodatki do obiadu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    zdrowy dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne i zdrowe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    zdrowe warzywa na parze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !