Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

W połowie maja zrywamy młode pędy sosny.


Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    też robię taki syrop,choć nie dolewam spirytusu.Przechowuje się bardzo dobrze,nawet dwa lata.Niektórzy gotujż ten syrop,tylko nie bardzo wiem w jakim celu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samo zdrowie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny i bardzo przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ja w tym roku nie zdążyłam zrobić ,ale jest dobry !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    podobno dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    zdrowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    super taki syrop!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no ale jak dasz spirytus to dla dzieci się już nie nadaje, można go pominąć
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    swietny pomysl!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dawniej też zrywałam pędy sosny ale robiłam bez spirytusu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy takiego nie robiłam i nie piłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !