Sposób przygotowania

Margarynę, wodę, cukier i kakao podgrzewaj, aż wszystko się rozpuści i połączy w jednolitą masę.Zagotuj mieszająć i osdtaw do ostygnięcia. Do chłodnej masy dodaj proszek, mąkę, żółtka i bakalie oraz pianę z białek. Wymieszać.
Przelać gładką masę do formy, piec około 50min w temp. 180 stopni.
Smaczego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    lubię takie proste ciacha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    wieliam brownie...szkoda tylko,że są takie kaloryczne:/
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    *uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    warte zainteresowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !