Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do wgłębienia wykonanego w mące połączonej z solą włożyć pokruszone drożdże i posypać je cukrem i zalać 1 szklanką mleka. Następnie odstawić na minimum kwadrans.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    uwielbiam:)
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    czy mogę się wprosić ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam racuchy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ulubione:)
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne racuchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale mi smaka narobiłaś :]
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Drożdżowe racuchy,to i ja bardzo lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    bardzo lubię lacuchy :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    drożdzowe lubię najbardziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie takie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne racychy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lis

    Smakowite takie placuszki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !