Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki , a czosnek drobno posiekać.
Na rozgrzanym maśle usmażyć pieczarki połączone z czosnkiem.
Cebulę drobno pokroić, a następnie zrumienić na patelni, po czym dodać ją do pieczarek.
Całość doprawić sokiem wyciśniętym z cytryny, pieprzem i solą, a następnie dusić przez 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajna przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre pieczarki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealne jako przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !