Sposób przygotowania

Jajka dokładnie myjemy. Oddzielamy białka od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli. Do ubitych białek dodajemy żółtka, cukier, cukier waniliowy i budyń. Dokładnie mieszamy. Wylewamy masę jajeczną na rozgrzany tłuszcz i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z cukrem pudrem lub dżemem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pycha:-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny omlecik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatny i aromatyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny omlet
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    dobry na śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smakowite śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczny omlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !