Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. POdsmażamy na rozgrzanym smalcu , gdy się zarumieni dodajemy śmietanę pomieszaną z mlekiem i lekko solimy. Wszystko dokładnie mieszamy i doprowadzamy do zagotowania. Taką maczką polewamy kluski róznego rodzaju.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    i nie tylko kopytek ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    przydatna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    kopytka są pyszne z taką maczką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !