Sposób przygotowania

Jajka trzepiemy mikserem z cukrem na puszystą masę. margarynę rozpuszczamy i studzimy. Do jajek z cukrem dodajemy miksując mąkę z proszkiem, na zmianę ze stopioną margaryną.
Do natłuszczonej keksówki wlewamy 3/4 ciasta, do reszty dodajemy kakao i dokładnie mieszamy. Ciasto kakaowe wlewamy ostrożnie w środek jasnego, potem wkładamy w środek ciemnego nóż i delikatnie przeciągamy wzdłuż, Pieczemy ok. 50 min w 180 C . Polewamy lukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda bardzo smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne warstwy Ci wyszły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !