Sposób przygotowania

Oczyszczone kapelusze dużych pieczarek solimy na kilka minut. Potem posypujemy je ulubionymi ziołami i polewamy oliwą, obtaczamy w tym. Po 15030 min kładziemy na patelnię grillową i smażymy po kilka minut z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    ciekawe
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to chyba pieczara a nie pieczarka:)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie wiedziałam że pieczarki można grillować ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    uwielbiam grillowane pieczarki
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wow! skąd masz takie duże pieczarki? pierwszy raz takie widzę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wyrosła mi w ogrodzie pod brzozą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezła pieczara się trafiła. Gratulacje grzybobrania
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zgadzam się, bardzo duża ta pieczarka i na pewno smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !