Sposób przygotowania

Oczyszczony por tylko białe części dajemy do osolonej wody i gotujemy aż będzie miękki. Wyciągamy z wody i odstawiamy, aby był zimny. Plastry szynki oprószamy solą. pieprzem i papryką w proszku. W każdy plaster szynki zawijamy ugotowany por i związujemy nitką. Tak przygotowane roladki podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesująca przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !