Sposób przygotowania

dorsza rozmrozić, oczyścić i pokroić na kawałki. Obsypać przyprawami i zostawić na 2 godziny. Panierować w mące i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna rybka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smakowita rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię rybkę:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja dorsza w szczególno?ci uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !