Przepis i sposób przygotowania na: Bombowe babeczki
Śmietanka:
1/2 l śmietanki 30%,
2 łyżki cukru pudru,
2 Snickersy (po 58g).
Śmietanę ubić z pudrem. Nałożyć do szprycy i udekorować babeczki. Posypać bardzo drobno posiekanymi batonami.
mąka | 225 g |
cukier | 100 g |
jajko | 1 szt |
sól | 1 szczypta |
olej | 50 ml |
mleko | 200 ml |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olejek waniliowy | 1 łyżeczka |
snickersy | 2 szt po 58g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: