Sposób przygotowania

Truskawki dokładnie umyć i obrać ze szypułek.Po obraniu zmiksować razem z 3 łyżkami cukru pudru i 3 łyżkami łyżkami śmietany. Po zmiksowaniu przełożyć do pucharków.Wyrównać łyżeczką.Pozostałą śmietanę zmiksować na sztywno dodając 3 łyżki cukru pudru. Jagody dokładnie umyć i zmiksować z 4 łyżkami cukru pudru.Po zmiksowaniu przełożyć na wierzch zmiksowanej truskawki.Wyrównać powierzchnię.Na wierzch przez cukierniczy rękaw wycisnąć ubita śmetanę.Po wierzchu posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !