Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ugotowane na twardo jajko obieram, przekrajam i wydrążam żółtko. Szynkę kroję w paseczki o szerokości 0,5 cm i umieszczam je w jajku, tak powstało zagłębienie, a paski z niego wystawały. Następnie wsypuję do zagłębienia pokruszone żółtko.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekny kwiatek
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    śliczne i pomysłowe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    super jako dekoracja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    na pewno wykorzystam
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobra zachęta dla niejadka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    ciekawy sosób na zachęcenie do jedzenia :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajny kwiatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszniutkie jajeczko
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajny sposób na niejadka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !