Sposób przygotowania

Mięso pokroić, a następnie rozbić tłuczkiem.
Mąkę wymieszać z oregano, bazylią, solą i pieprzem. Bułkę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Kotlety maczać mące, a następnie w rozmąconym jajku i bułce tartej.
Kotlety smażyć na patelni, następnie podawać wraz z podsmażonymi grzankami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pomysłowe
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pomysłowe !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !