Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić na cienkie plasterki, które należy posypać solą i usmażyć na maśle. Na pozostałe po smażeniu masło wsypać pokrojone oliwki i delikatnie obsypać je mąką. Następnie dodać śmietanę, łyżeczkę soli i pieprz.
Kiedy sos zgęstnieje zalać nim kurczaka ułożonego w naczyniu żaroodpornym, posypać startym serem i zapiec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 190C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jest ok
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczny pomysł na fileta
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł na coś nowego z kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne danie
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny filet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takiego kurczaka muszę zrobić
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł na kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !