Sposób przygotowania

Rodzynki sparzyć, a następnie zalać sokiem jabłkowym.
Cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle, po czym dodać szpinak i podsmażyć.
Do szpinaku dodać rodzynki wraz z sokiem jabłkowym i doprawić solą.
Płatki migdałów zrumienić na patelni, a następnie połączyć je ze szpinakiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam szpinak
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    ale ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    w połączeniu z migdałami jeszcze nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe....tak jeszcze nie robiłam.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w takim wydaniu szpinaku nie jadłam i zastanawiam się czy by mi smakował
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne i smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    inny przepis , ale ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !