Sposób przygotowania

Buraki zetrzeć na tarce, po czym skropić połową soku wyciśniętego z cytryny.
Buraki podsmażyć na maśle, dodać śmietanę połączoną z mąką.
Jabłko zetrzeć na tarce, a następnie skropić resztą soku wyciśniętego z cytryny, a następnie dodać do buraków. Całość podsmażyć, a na koniec dodać posiekany koperek i doprawić solą.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo lubię takie buraczki do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !