Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach, po czym obrać je i pokroić w plastry.
Na stopionym maśle podsmażyć sznycel. Następnie na tym samym tłuszczu podsmażyć pokrojony w plastry por.
Ziemniaki połączyć z pokrojonym w kostkę sznyclem i porem, doprawić solą i pieprzem umieścić w naczyniu żaroodpornym, posypać majerankiem, po czym podlać gorącym bulionem i piec przez 25 minut w temperaturze 180C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo fajne nieskomplikowane danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawa ta zapiekanka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszne danie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Musiało być pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię zapiekanki ziemniaczane:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !