Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie. Brukselkę oraz czosnek rozdrobnić za pomocą blendera. Na roztopionym maśle dusić rozdrobnioną brukselkę, a następnie dodać pieprz, bazylię i śmietanę. Składniki dokładnie wymieszać, po czym dusić jeszcze przez 5 minut na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealne rozwiązanie dla osób lubiących brukselkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    dla mnie super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny pomysł na brukselkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    chętnie bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !